БОЛКАН ДЖУЪЛ РИЗОРТ ПОЛИТИКА

Настаняване/Напускане:

Настаняване – след 14.00 часа
Напускане- до 12.00 часа

Ранно настаняване:

В случай на ранно настаняване , преди 9.00 часа, хотелът си запазва правото да начисли на  сметката на стята ви  стойността на  цяла нощувка

Късно напускане:

В случай на късно напускане, до 18.00 часа, хотелът си запазва правото да начисли на  сметката на стята ви 50% от стойността на една нощувка.

Бихме искали да ви информираме, че ранно настаняване или късно напускане трябва да бъдат съобразени със заетостта на стаите.

Политика на плащане

Плащанията за настаняване и допълнителни услуги могат да бъдат направени в брои, в български лева, чрез банков превод или с кредитна карта Visa или Master Card. Пътнически чекове не се приемат.

Политика за деца:

Деца на въздраст под 3 години се настаняват безплатно

Бебешка кошарка е безплатно по заявка

Политика пушене:

За да осигурим приятният престой на всички гости пушенето в хотела е строго забранено.

Противопожарна политика:

Хотелът е изцяло оборудван с противопожарни детектори. Моля имайте в предвид, че детекторите са много чувствителни и пожароизвестителната система се задействана много лесно.

Камериерски услуги

Хотелът предлага камериерски услуги всеки ден между 10.00 и 15.00 часа

Политика за домашни любимци

Позволени са малки домашни любимци, само ако отговарят на административните правила на хотела и за тях се заплаща допълнителна такса- 25% от стойността на стаята на вечер. Кучета-водачи са изключение и за тях не се дължи допълнително заплащане.

Максимално настаняване

Правилата за настаняване се спазват строго. Те са съобразени с условията на нашата застраховка. Пренастаняването създава предпоставки за опасност за всички. Ако в апартамента се настаняват повече гости, хотелът си запазва правото да изиска наемането на допълнителен апартамент при допълнително заплащане.


1 спален апартамент- максимум 4 лица

2 спален апартамент- максимум 6 лица

Щети и липси

Гостите са отговорни за всички щети и липси в апартаментите, в които са настанени. Оборудването на всеки апартамент се проверява преди настаняване и при отпътуване. Детайли на кредитна карта се изискват задължително при настаняване. Всякакви щети или други прояви на вандализъм на територията на хотелът по време на вашият престой ще бъдат заплатени от кредитната ви карта в 14-дневен срок от напускането ви.

 

Основна политика

Болкан Джуъл Резорт в никакъв случай не толерира гостите, които нехайно или умишлено причиняват щети на хотела или оборудването му. Те ще бъдат отговорни за щетите и претърпените загуби от бъдещ доход от апартаментът  до отстраняване на нанесените щети.

You are here: