4x4 Джип Сафари в Банско | Екскурзии | Балканско Бижу

Банско сафари 4х4

Забавления на открито - Сафари разходка в Банско

Забавен и фантастичен начин да видите невероятни гледки !!

По пътя има спиране за посещение на Църква в планната и Археологически разкопки.

След това има кратка разходка до върха на водопад, от където се открива фантастична гледка (чудесна възможност за правене на снимки), след това разходка надолу по водопада.

После обратно в Джипа, към ресторант за стопляне (през лятото е възможно посещение на ферма за пастърва). Гостите имат възможност да вземат по една бира, ако желаят.

След това обратно в джипа, до село Баня, като се преминава през поток и после река, късен обяд или питие, след което обратно до Банско през тайното езеро. Завръщане обратно в около 14 до 15 ч. В зависимост от времето за снимки и обяда.

Целодневно сафари 4х4

 

За до 6 човека, без водача.
Джипа е без покрив, така че времето трябва да позволява сафари.

Екскурзия: Тръгване в 10:00 от Balkan Jewel Resort, пътуване от Банско до Добринище offroad. 

На това пътуване се прави екскурзията, която е обяснена по-горе, но също така има изкачване по хълмове, преминаване през горски пътеки и изкачване на врха на планината. 

Понякога по пътя не срещаме никого, само природа и горски пътеки, което подлага възможностите на Джипа на макс.

3+ часова екскурзия

 

 Ако клиентите искат да спрът за обяд или да пиинат нещо, ние препоръчване няколко места в Добринище или ако е отворено през лятото във фермата за пастърва.

Времето

 

В зависимост от времето, ако вали дъжд или сняг ние препоръчваме топло палто, шапка, ръкавици, планински обувки или ботуши, тъй като джипа е открит.

*Сафарито е зависимо от времето, така че ако вали повече от лек дъждец, ще трябва да организираме сафарито за по-добър ден. Сафарито в дъжд или сняг не е приятно преживяване, тъй като джипа е без покрив и ще се измокрите.

Сподели ни:

Don`t copy text!

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Изненада за малките ни гости

Безплатен коктейл

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация