Декември в планината - вълшебство и магия

Декември в планината – вълшебство и магия

зимна приказка през декември по време на семейна почивка Банско

Декември. Най-специалното време от годината. Символ на вълшебства, блясък, красота. Носещ вълнение, празненства, подаръци. Декември е зимен месец, но в същото време така топъл, светъл и уютен. Декември е пламтяща камина, мек пуловер и чаша топло мляко с какао. Той е аромат на портокалови корички и ухание на току-що изпечен сладкиш.

Декември е време за подаръци. Дълго подбирани и опаковани с любов. За да донесат радост и усмивки. Но сякаш по-голяма радост носи това, че сме заедно. Че сме с любимите си хора, че може да споделим моменти, че може да създадем спомени.

Декември е време за обич, прегръдки и веселие. В големи количества. Настъпването му носи истинско щастие, защото ни събира със семейства, приятели, роднини. С най-близките и обичани от нас хора. И заедно припяваме любими коледни рефрени. Гледаме филми, които да, знаем наизуст, но никога не ни омръзват. Защото са се превърнали в част от вълшебството на този месец.

Декември е усмивки, радост и магия. Прави градовете пъстри и празнични, а хората – по-добри. Изпълва улиците с цветни светлини, лицата – с усмивки, а сърцата – с копнеж и надежда. Кой не обича декември?

Цяла година чакан с трепет заради Коледната и Новогодишната вечер, този месец е наистина вълшебен. Още по-вълшебни могат да бъдат миговете, които ще прекарате, ако изберете да се насладите на празниците в планината.

украсена коледна елха

Споделяме с вас 3 причини защо да прекарате празниците при нас в хотел Балканско бижу, в топлата прегръдка на Рила, Пирин и Родопи.

  • Ще откриете несравним уют и комфорт – Празниците са точно това – спокойствие, уют и удоволствие. Затова ще се погрижим такава да бъде атмосферата за вашата празнична семейна почивка Банско. Типично в духа на банскалии, ще ви предложим топло гостоприемство. В празнична обстановка тук ще можете да се насладите на незабравими моменти цялото семейство.

Ако изберете да посрещнете празниците в хотел Балканско бижу, имате възможност да посветите вниманието си изцяло на близките ви. Няма нужда да мислите и да се притеснявате за чистенето, за миенето на чинии и куп други задачи, които иначе са свързани с подготовката за празниците. За нас ще удоволствие да ви отменим в тези задължения и да бъдем ваши домакини.

семейна фотосесия за Коледа пред елхата - The Balkan Jewel resort TM collection by Wyndham

  • Ние ще се погрижим вместо вас за трапезата – Всички знаем, че за създаване на празнична атмосфера допринася до голяма степен масата. Веселото настроение се създава там, където всички сме се събрали, а именно около трапезата. По традиция за празниците трапезата трябва да е богато отрупана. Ние може да ви отменим в подготовката на големия брой ястия.

За вашата семейна почивка Банско ние от хотел Балканско бижу ще предложим чудесни условия за прекарване на празниците. Ще се погрижим менюто да е разнообразно, а обстановката – стилна и празнична. Защото тези празнични дни заслужават специална обстановка. И защото събирането с любимите ни хора също е празник, който заслужава да бъде отпразнуван с вкусна храна и изискани напитки.

коледна трапеза

  • Гарантирате си запомнящо се празненство – Избирайки да празнувате Коледа и Нова година в прегръдката на планината, си гарантирате, че това ще са празници, които ще извикват в спомените ви асоциации за приятни преживявания. Усмивка ще се появява на лицето ви всеки път, когато си спомните, че сте отпразнували Коледа и Нова година в хотел Балканско бижу.

Знаем, че празниците не са просто време за забавление, но и за почивка. Знаем и друго – че както посрещне човек Новата година, такава ще му е цялата година. Затова ви даваме възможност да се потопите в свят, изпълнен с релакс и наслада. При нас имате възможност да съчетаете забавлението с уелнес удоволствия. Тук ви очакват отопляем басейн, сауна, парна баня и джакузи. Предлагаме и различни масажи и терапии за лице и тяло.

Всичко, от което имате нужда, събрано на едно място. За да бъде почивката ви истинско вълшебство. Каквито са празниците през декември и какъвто е самият декември.

куче с коледна шапка

Сподели ни:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация