Есен в Банско

Есен в Банско

Нищо неможе да се сравни с Есента в Банско. Времето е комбинация от континентални и средиземноморски влияния, което означава, че Balkan Jewel Resort & Chalets е любима дестинация за тези пътешественици, които искат да изпитат великолепието на Майката природа и да се насладят на възстановяваща почивка.

Есента може да се похвали с температура около 10-25 ° C, като постепенно намалява с наближаването на зимата, така че третият сезон на годината е един от най-популярните сезони за посещение, ако обичате дейности на открито, като туризъм, планински преходи, алпинизъм, голф или мечтаете просто да отидете на пикник. А ако сте любител на йога, тогава Банско Ви зове, а есента е идеалното време да дойдете.

Стотици йоги организират уединение, уикенди за медитация и детокс дни в Balkan Jewel Resort & Chalets, защото това е мястото, където можете да бъдете едно с природата, да се докоснете до вътрешното си аз, да разсъждавате, да се отпуснете и да се заредите, подготвяйки се за последните няколко месеца от годината.

Есенните ярки нюанси на оранжево и кафяво придават на пищните земи невероятна топлина, свежестта във въздуха, наистина ни мотивира да се сбогуваме с лятото и да кажем здравей на зимата. Така че, ако сте на мисия да планирате бягство през любимия си сезон на годината, тогава ще се радваме да чуете, че Balkan Jewel Resort & Chalets са създали изящни, но много достъпни ваканционни пакети, които са буквално, несравними. За онези от вас, които копнеят за бързо бягство, преди да започне зимата, Balkan Jewel Resort & Chalets бързо ще се превърне във вашата дестинация за есенни пътешествия.

Свържете се с екипа на Balkan Jewel Resort и те ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да създадете незабравима заслужена почивка за вас и вашите близки.

Сподели ни:

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets