Семейна почивка - мисията възможна: Как да изберем хотел?

Семейна почивка – мисията е възможна: Как да изберем подходящ хотел?

настаняване в хотел в Банско

В сезона на отпуските – лятото, най-често чуваният въпрос е “Къде ще почивате тази година?”. Наскоро ви разказахме колко прекрасна е планината през лятото и защо да планирате своята семейна почивка в нейната прегръдка. Днес ви споделяме как да изберете подходящо място за настаняване. 

Признаваме – изборът на хотел, който да удовлетворява желанията на малки и големи, невинаги е лесна задача. Да има занимания за малчуганите, да е на удобно разстояние до ключови локации, да има възможности за релакс за по-възрастните. Куп въпроси стоят пред всеки, заел се с тази задача. Но смело може да заявим, че мисията е възможна. Споделяме ви 3 съвета, които се надяваме да ви помогнат при избора на хотел за мечтаната семейна ваканция. 

1. Приоритизирайте. Определете какво е важно за вас.

В изобилието от оферти и предложения човек лесно може да се загуби. Затова най-напред дефинирайте какви удобства са важни за вас и какво ви се иска да има в хотела. Ако сте решили да се отдадете на активна семейна почивка, ключово за вас би било местоположението. Ще е от значение хотелът да е близо до местата, които искате да посетите. Ако планирате да прекарате повечето време в самия хотел, за вас ще са важни удобствата, които се предлагат. Когато правите проучване, е важно да разберете:

приоритизиране при избор на хотел за семейна почивка

 

  • Къде точно се намира хотелът – Проверете кои интересни места се намират наоколо и какво е разстоянието до тях, има ли ресторанти в близост, какви са вариантите за развлечения в района.

  • Какви удобства се предлагат – Поинтересувайте се от възможностите за изхранване. Удобства като Wi-Fi, паркинг, денонощна рецепция, сейф са не по-малко важни. Попитайте дали са безплатни или се предлагат срещу заплащане.

  • Допускат ли се домашни любимци – Ако изберете хотел, в който четириногите приятели са добре дошли, няма да се налага да се разделяте с тях по време на вашата семейна почивка.

  • Какви са възможностите за релакс – Вижте какви са вариантите, които хотелът предлага за отдих. Проверете дали има релакс зона – басейн, сауна, парна баня, джакузи. Все пак почивката е време да поемете глътка свеж въздух и да разпуснете.

  • Какво има за най-малките – Разберете какви занимания се предлагат за малчуганите – има ли детски кът и площадка на открито. Ако децата са малки, може да попитате дали се предлагат столче за изхранване в ресторанта, детско легло или кошара. 

семейство в хотел по време на семейна почивка

2. Разгледайте снимки и прочетете отзиви

Втората ни препоръка, когато избирате хотел, е да се запознаете отблизо с обстановката. Най-добрият начин да направите това е, като разгледате снимки и прочетете какво споделят други гости за престоя си. Може да посетите социалните мрежи на хотела и да видите Google визитката му. 

Разгледайте снимките, качени както от самия хотел, така и други потребители. Така най-добре ще добиете представа за комфорта и уюта, които ви очакват. Хубавото е, че Google позволява да филтрирате отзивите по различни ключови думи. Така може да видите какво споделят други гости за удобствата, които са важни за вас. 

събиране на отзиви при избор на хотел за почивка

3. Проверете активните оферти

Препоръчваме ви да запазите стая директно през сайта на хотела. Хотелиерите често предлагат най-изгодна цена за резервации, направени през техния сайт. Не забравяйте, след като сте избрали хотел, да проверите дали не може да получите това, което сте харесали, на по-ниска цена. Проверете дали хотелът има активни оферти в момента и в случай, че отговорът е да, се възползвайте от тях. 

Ние от хотел Балканско бижу добре разбираме колко труден може да бъде изборът на място за настаняване при планиране на почивка с деца. Затова сме се постарали да предоставим всички нужни удобства за незабравима ваканция на цялото семейство. 

Защо да резервирате своята семейна почивка в хотел Балканско бижу?

Предлагаме ви настаняване в просторни и удобни помещения, вкусна храна в нашия ресторант и възможност за много развлечения. И понеже вярваме, че домашните любимци също са част от семейството, с радост ще посрещнем и четириногия ви другар във вашето семейно бижу.

За любителите на разходките, имаме списък с 25 предложения за места, които могат да посетят по време на своята семейна почивка. А тези от вас, които предпочитат да се отдадат на отдих и релакс, очакваме в нашия фитнес и релакс център. За децата сме обособили специален кът с много играчки, в който могат да играят, а ако искате да се забавлявате цялото семейство (с игри на билярд, тенис и хокей на маса), може да се посетите залата ни за игри. 

Най-хубавото е, че ако бъдете наши гости до края на август, може да се възползвате от нашите промоционални пакети за 2 или 3 нощувки с включени закуски. Разгледайте ги тук и резервирайте директно през нашия сайт. Ще ви очакваме!

Балканско бижу хотел за семейна почивка в Банско - The Balkan Jewel resort TM collection by Wyndham

Сподели ни:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация