Конна Езда в Банско и Разлог | Балканско Бижу

Конна езда

Забавления на открито - Яздене на коне в Банско

Конната езда в района на Банско в България е уникално и невероятно преживяване за сетивата.

Конната езда е прекрасен начин да опознаете прекрасната природа, без значение дали сте начинаещ или опитен ездач.

Най-красивите планини предлагат фантастично разнообразие от кристално чисти езера до невероятни естествени водопади. Безкрайни зелениини и вълнуващи гледки, докато яздите през сърцето на уникалната българска природа.

Нека ви помогнем да усетите красотата на конната езда в района. Balkan Jewel Resort партнира с една от най-добрите конни бази в района.

Местоположение

 

Конна база „Периволас“ се намира на 6 км от град Разлог и на 12 км от ски курорта Банско в село Бачево, заобиколен сред красивата природа. Възможно е да комбинирате конна езда с риболов.

Предлага се през цялата година, с изключение на риболова. Риболовът се предлага от май до октомври.

За начинаещи и опини ездачи – за всеки по нещо

 

Можете да отидете на кратка езда – едночасов преход с напълно квалифициран инструктор, или да изберете нещо за по-напреднали като скачане, галопиране или крос- кънтри езда.

След конната езда, защо не релаксирате с посещение на фермата и барбекю?
В конюшнята също има възможност да се насладите на пълен ден за релакс, като посетите малката ферма там, която включва животни като фазани, пауни и токачки, завършваики деня с красиво барбекю в традиционна атмосфера.

Групи

 

Ако планирате да пътувате в група, не се колебайте да се свържете с нас, ако ви е необходима помощ с организацията на пътуването, включително и с планирането на приключение с конна езда.

  • Персонализирани пакети

Не намирате най-подходящия пакет за вас и вашата група? Ние предлагаме безплатно услугите на организатор, който заедно с вас ще избере най-подходящите за вашето преживяване и дейности.

П.П.: Предлагаме полудневни и целодневни турове и пакети, които включват конна езда. Ако имате нужда от съвет или имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Нашите координатори ще ви асистират с организацията на вашата почивка, събитие или мероприятие.

Сподели ни:

Don`t copy text!

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Изненада за малките ни гости

Безплатен коктейл

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация