Лято в Банско - Какво да правим в Банско през лятото?

Лято в Банско

Лято в Банско

Банско, любимата лятна дестинация!

Миналата година Balkan Jewel Resort разби собствения си рекорд и посрещна огромно количество туристи, които бяха любопитни да опознаят Банско през летните месеци и те си прекараха страхотно.

Като начало Банско е включено в списъка на световното природно наследство, първо заради красотата му и второ заради това, че България е страна, която има същата географска ширина като южната част на Франция, така че посетителите се радват на топлото лято и приятни комфортни вечери. Трето, Balkan Jewel Resort е достъпното луксозно ваканционно място, което търсите. Лятото е идеалното време да изследвате и откриете защо това скрито бижу бързо се превръща в идеалното ваканционно място за корпоративни срещи, семейства, двойки и групи приятели.

Тази година резервациите вече започнаха да се трупат, затова решихме, че е идеалният момент да споделим някои от най-популярните ни дейности и да Ви мотивираме да планирате вашата ваканция.

Пет любими летни мероприятия в Банско

 

  • Планински преходи

Пирин планина е привлекателно място за всеки турист. Планината предлага великолепна природа, множество кристално чисти езера и интересни видове от флората и фауната! Не забравяйте да донесете фотоапарата си – пейзажът е спиращ дъха и Вие няма да искате да си тръгвате.

  • Пикници

Кулинарният екип на Balkan Jewel Resort & Spa е проектирал някои допълнителни менюта за кошница за пикник за вашите романтични или забавни пикници в планината. Пикниците определено са любими на посетители от всички възрасти!

  • Конна езда

Посетете училище за конна езда и разгледайте многобройните маршрути за езда. Спиращата дъха гледка и перфектният климат, ще ви покажат, колко щедра е била майката природа към жителите на Банско

  • Планинско колоездене

Колоездачните маршрути са подходящи за всички – дори и по-неопитните. Така че влезте в приключенски режим и се подгответе за един ден на вълнуващо забавление.

Вижте няколко маршрута за планинско колоездене

  • Дни за уелнес и тераапия

О, да ние не можехме да устоим да не добавим и УЕЛНЕС ден към нашия списък с най-любимите ни дейности. Отдайте се на спокойствието на спа центъра, релаксирайте, разпуснете и отделете време за себе си. Нека да ви поглезим и да ви третираме като кралска особа. Разгледайте нашия УЕЛНЕС център.

Свържете се с екипа на Balkan Jewel Resort и те ще ви помогнат да изработите план за пътуване, да изберете предпочитания от вас стил на настаняване и ще ви напътстват в процеса на резервацията. Има само една уловка. Свържете се с нас възможно най-рано, за да имате достатъчно време да планирате и подсигурите резервацията си.

Весели празници! Ще се видим през лятото!

Сподели ни:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация