Хотел приемащ вашите домашни любимци - Балканско Бижу

Приятели на животните

куче и котка

Изпадали ли сте в ситуация, в която да сте планирали така дългоочакваната почивка, но не можете да намерите кой да се грижи за домашния ви любимец, докато отсъствате от вкъщи? Или сте попадали на място за отсядане, в което да е отбелязано, че приемат с домашен любимец, но когато сте започнали да правите резервацията си, това се оказва невярна информация?

Ако сте притежател на домашен любимец, вероятно всичко това ви е познато. Както и много други ситуации, породени от това. Всеки стопанин на животинче се чувства огорчен, че не може да вземе цялото семейство на мечтаната почивка. Та нали и кучето, и котката са част от него! Стресът около организирането на пътуването и престоя по време на ваканцията не е малък, а когато  добавим към картинката и грижите за домашния питомец, понякога дори се отказвате от плановете си.

Ние, от Балканско Бижу, смятаме, че цялото семейство заслужава нужната почивка и че добре възпитаните домашни любимци не са по-шумни или създаващи суматоха от малко дете. Така осигуряваме максимален комфорт на цялото ви семейство. Комплексът разполага с много открити пространства и места за разходка на вашите любимци.

Пълни условия за настаняване с любимци в хотел Balkan Jewel в Банско

Представяме ви пълните условия, при които можем да настаним вас, семейството ви и четирикракия ви спътник в живота:

  • Настаняването на гостите с домашни любимци се извършва според типа апартамент, който са заявили при резервация. Нямаме специални стаи, в които да се случва настаняването единствено и само там. Изберете вашия апартамент и просто заявете пристигането ви с любимеца;
  • Домашните любимци се допускат само в стаите, но не и в общите части на хотела. Допуска се единствено по време на придвижването от и до стаята, излизайки за разходка с него, при настаняването и при напускането на комплекса;
  • Таксата за домашен любимец е 10 лв на ден, независимо от породата и размера му. Също така може да сте с повече от едно животинче, ако имате, разбира се;
  • При нанесени имуществени вреди в някоя от стаите на комплекса, стопаните дължат обезщетение, чийто размер се определя в зависимост от големината на щетата;
  • При шум от страна на вашия питомец ще ви бъде обърнато сериозно внимание. Разчитаме на отговорното и съвестно отношение на всички вас, нашите гости, за да може всички да имат приятно и максимално комфортно прекарване на свободното време. Необходимо е да имате добре възпитани домашни любимци поради тази причина.

Хотел Balkan Jewel в Банско е част от платформата Pet Travel Advisor


Гордеем се, че сме един от малкото хотели, които приемат гости под всякакви форми и размери. Като част от сайта на Pet Travel Advisor, ние се включваме в тяхната кампания, която има за цел да представя различните хотели в света, приемащи и домашни любимци с техните стопани. Нашата мисия е да даваме пример на все повече хотели да се развиват в тази посока и да им покажем, че семейството се състои не само от хора. В това няма нищо страшно или странно, достатъчно е просто животинчето да е добре възпитано, а вярваме, че всеки полага максимум усилия това да се случва, за да могат животните да бъдат ефективно интегрирани в нашите човешки условия.

Ако имате домашен любимец, обичате да пътувате, но почти винаги сте възпрепятствани заради липсата на прием с косматото ви любимо същество, може да разгледате сайта на Pet Travel Advisor и да се ориентирате за други наши колеги, които предлагат възможност да отседнете с вашия питомец.

Вие и вашите домашни любимци сте добре дошли при нас!

Сподели ни:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация