Приятели на животните

Petravel advisor

Ние в Балканско Бижу вярваме, че всеки заслужава пълноценна почивка. Точно поради тази причина решихме, че всички домашни любимци са добре дошли. Като приятели на животните, сме готови да приветстваме вас и вашите любимци и да осигурим максимален комфорт на цялото семейство. Комплексът разполага с много открити пространства и места за разходка на вашите любимци.

Гордеем се, че сме един от малкото хотели, които приемат гости под всякакви форми и размери. Като част от сайта нa Pet Traveler Advisor, ние се включваме в тяхната кампания, която има за цел да представя различните хотели в света, които приемат домашни любимци. Нашата мисия е да даваме пример на все повече хотели да се развиват в тази посока и да им покажем, че семейството се състои не само от хора.

Ако имате домашен любимец и обичате да пътувате, но не знаете къде, можете да разгледате сайта на Pet Traveler Advisor тук: https://www.pettraveladvisor.com/listing/balkan-jewel-resort-chalets/

Вие и вашите домашни любимци сте добре дошли при нас!

Сподели ни:

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets