Пролет в Банско - Какво да правим в Банско през пролетта?

Пролет в Банско

Басейн в апартхотел "Балканско бижу"

Пролетта е в разгара си и ние имаме перфектната дестинация за вас.

Слънцето грее, птичките пеят и с великолепната зелена атмосфера, майката природа определено показва красотата си в Банско.

Пролетта, по-специално, е сезонът, който наистина показва красотата на това красиво българско място. Независимо дали си мечтаете да правите дълги разходки в провинцията или бихте искали да се насладите на слънцето от хотелската си тераса, а може би сте изкушени да се отпуснете в нашият красив СПА център, или сте решили да опознаете очарователните и все така примамливи исторически забележителности или да се насладите на игра на голф, Balkan Jewel Resort е това невероятно място, което всички ние ще посещаваме и е уникалната дестинация, която предлага толкова много на посетителите си от всички възрасти и от всички сфери на живота.

Ако планирате бягство за любимия си сезон на годината, тогава ще се зарадвате да чуете, че Balkan Jewel Resort е направил за вас някои изискани, но много достъпни ваканционни пакети, които са буквално непобедими. Празнувайте пролетта в красивите паркове, отидете на екскурзия в спиращите дъха планини, опознайте богатата история на близките села и открийте защо Банско е дестинацията, която пътниците от цял ​​свят избират. Имаме толкова много за правене, може да се насладите на много преживявания и да създадете много незабравими спомени.

Свържете се с екипа на Balkan Jewel Resort и те ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да изработите незабравима и добре заслужена почивка за вас и вашите близки.

Сподели ни:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Изненада за малките ни гости

Безплатен коктейл

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация