Пролет в Банско

Пролетта е в разгара си и ние имаме перфектната дестинация за вас.

Слънцето грее, птичките пеят и с великолепната зелена атмосфера, майката природа определено показва красотата си в Банско.

Пролетта, по-специално, е сезонът, който наистина показва красотата на това красиво българско място. Независимо дали си мечтаете да правите дълги разходки в провинцията или бихте искали да се насладите на слънцето от хотелската си тераса, а може би сте изкушени да се отпуснете в нашият красив СПА център, или сте решили да опознаете очарователните и все така примамливи исторически забележителности или да се насладите на игра на голф, Balkan Jewel Resort е това невероятно място, което всички ние ще посещаваме и е уникалната дестинация, която предлага толкова много на посетителите си от всички възрасти и от всички сфери на живота.

Ако планирате бягство за любимия си сезон на годината, тогава ще се зарадвате да чуете, че Balkan Jewel Resort е направил за вас някои изискани, но много достъпни ваканционни пакети, които са буквално непобедими. Празнувайте пролетта в красивите паркове, отидете на екскурзия в спиращите дъха планини, опознайте богатата история на близките села и открийте защо Банско е дестинацията, която пътниците от цял ​​свят избират. Имаме толкова много за правене, може да се насладите на много преживявания и да създадете много незабравими спомени.

Свържете се с екипа на Balkan Jewel Resort и те ще отговорят на вашите въпроси и ще ви помогнат да изработите незабравима и добре заслужена почивка за вас и вашите близки.

Сподели ни:

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets