Защо да организирате сватба в хотелски комплекс в планината?

Защо да организирате сватба в хотелски комплекс в планината?

сватба в хотелски комплекс в планината

Сватбата е незабравим празник. Не само за бъдещото семейство, но и за неговите близки и приятели. Това е специален ден, в който младоженците обещават един на друг да бъдат опора до края на живота си. Това е денят, в който те се вричат, че ще посрещат радостите и несгодите заедно. 

Самият ден минава като миг, но подготовката около него отнема доста време. Организирането на сватба е нелека задача. Изборът на място е първият и може би най-важният въпрос, който стои пред влюбените, решили да си кажат “да”. 

Много двойки мечтаят за различна сватба. За такава, която не се вписва в традиционните рамки и която ще се помни вечно. Както от самите тях, така и от гостите. Ето защо често избират да организират своето сватбено тържество в планината. 

Преди да продължим нататък, е важно да уточним какво се има предвид под сватба в планината. Едната възможност е тържеството да се проведе в гората. Другият вариант е сватбата да е в хотелски комплекс. Именно за предимствата на втория вид си говорим днес. Споделяме с вас 5 причини защо да отпразнувате сватбеното си тържество в хотел, намиращ се в планината. 

декорация за сватба в планината

Радвате се на чист въздух, великолепни гледки и песента на птиците

Няма съмнение. Най-честата причина, поради която много двойки избират планината, е досегът с природата. Времето, прекарано на чист въздух, е все по-ценено. В забързаното ежедневие все по-търсени са спокойствието и уютът. Това прави планината отличен избор за сватбени тържества. Тя дава възможност както на младоженците, така и на гостите да се откъснат за миг от големия град и да се насладят на едно вълшебно празненство. 

Пестите време, тъй като всичко се извършва на едно място

Ако организирате сватба в хотелски комплекс, подписването и празненството се извършват на едно и също място. Изнесеният ритуал ви дава възможност да подпишете в градината или край басейна на комплекса, който сте избрали, след което да се насочите директно към ресторанта. Няма нужда да пътувате първо до ритуалната зала, а след това и до ресторанта. Това е голям плюс особено ако сред гостите ви има по-възрастни.

Гостите няма да скучаят нито за миг

В случай че пристигнат ден по-рано за сватбеното тържество, гостите могат да уплътнят времето си с разходка в района, да се отдадат на спа процедури или да релаксират край басейна. Хотелите предлагат различни варианти за приятно прекарване на гостите. Нерядко има и зона за игри, където могат да се забавляват.

подредба на столове за сватба в хотелски комплекс в планината

Близо сте до вдъхновяващи места за вашите сватбени кадри

Един популярен цитат гласи: “Няма по-добър художник от природата”. Ние сме напълно съгласни с това. Заобикалящата природа и чуруликащите птички придават особено очарование на сватбения ден. 

Ако изберете Пирин планина (в България) за своя специален ден, може да сте сигурни, че ще имате едно приказно сватбено тържество. Природата край Банско и Разлог притежава особено очарование и може да бъде чудесно място за вашия празник и сватбена фотосесия. Транспортната инфраструктура е добре развита, което гарантира лесен достъп за вас и вашите гости до хотела в района, който сте избрали. 

Възползвате се от професионалния опит на екипа на хотела

Ако решите да се вречете във вярност с половинката си в комплекс, може да разчитате, че в лицето на хотела ще имате верен съюзник и помощник. Организацията на една сватба често е съпроводена със стрес и напрежение. Да се доверите на професионалист в такъв момент със сигурност би ви било от полза. 

Екипът на хотела ще се погрижи тържеството да протече така, както си го представяте, и ще изпипа всичко до най-малкия детайл. Обсъдете концепцията и каква ще е програмата, а организацията оставете в ръцете на професионалистите.

сватбена фотосесия в планината

Няма съмнение. Има нещо романтично в идеята за сватба в планината. Ако и вие си представяте сватбеното тържество да бъде огласяно от песента на птиците и да включва прекрасни гледки, свържете с нас от Балканско бижу. Ще се радваме да организираме най-специалния ден в живота ви.

Сподели ни:

Don`t copy text!

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Изненада за малките ни гости

Безплатен коктейл

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация