Тиймбилдинг в Банско

Тиймбилдинг в Банско

екип по време на тиймбилдинг в Банско

Добрата фирма се познава по добрия екип. По служителите, които работят като едно цяло. Те празнуват успехите и преодоляват работните предизвикателства заедно. Понякога обаче да обединим служителите да работят съвместно е предизвикателство. Хората са различни и да ги накараме да гледат в една посока е трудна задача. 

Всеки ръководител знае, че превръщането на служителите в колектив е процес. Изисква време и усилия. Ако и пред вас стои задачата да развиете усещане за единство у екипа си, ви предлагаме да организирате тиймбилдинг. Най-добре е да го направите в среда, различна от тази, с която служителите са свикнали и с която се срещат ежедневно. Добра опция е Банско. Планинският район предлага многообразие от възможности за почивка и забавления, на които екипът ви може да се отдаде.

Споделяме с вас предложения за занимания, които може да включите в програмата за тиймбилдинг. Те ще ви помогнат да сплотите екипа – да изградите добри отношения и добра комуникация между отделните му членове. А това е особено важно за всяка компания. Успехът на фирмата до голяма степен зависи от разбирателството, което цари между служителите, и умението им да общуват помежду си. 

екип, забавляващ се по време на тиймбилдинг

 • Разходка из красивата природа край Банско и Разлог – Разходката е чудесен вариант, ако искате да предоставите на служителите време за почивка и разговори, в които да се опознаят по-добре. Може да организирате кратка разходка или продължителен преход в планината. Районът край Банско и Разлог предлага отлична възможност за това. С всяка крачка пред очите ви ще се разкриват живописни гледки. В края на прехода може да сте уморени, но със сигурност и вдъхновени. Разходките из природата помагат съзнанието на човек да се изчисти, но и го зареждат с много нови сили и вдъхновение. 
 • Посещение на Парка на танцуващите мечки и на увеселителния парк – Говорейки за разходки в района, трябва да споменем и тези две места. Те се намират на 20 км от Банско – в близост до Белица.  Паркът на танцуващите мечки предлага на своите посетители просторни площи за разходка и възможност за наблюдение на мечки, живеещи в естествената си среда. Може да съчетаете посещението му с визита на увеселителния парк в близост и да се спуснете с колички.
 • Опознаване на района с ATV или сафари 4х4 – Друго занимание, което може да опитате по време тиймбилдинг в Банско, е каране на ATV или сафари. Това преживяване, от една страна, ще покачи адреналина ви, а от друга, ще ви даде възможност да видите красиви гледки. Ако екипът ви обича екстремни преживявания, непременно пробвайте. Много е забавно!
 • екип сред природата по време на тиймбилдинг

 • Рафтинг – Още една идея, ако сред голяма част от колектива има любители на силните усещания. Рафтингът е предизвикателен, но и много забавен спорт. Районът край Банско предлага възможност за практикуване край реките Струма и Места – едни от най-красивите в България. Рафтингът е често предпочитано занимание при тиймбилдинг в района на Банско. Причината за това е, че служителите следват обща цел –  да се спуснат с лодка по буйната река, и за да я постигнат, трябва да работят заедно и да взаимодействат помежду си.
 • Пейнтбол забавления – Горските терени в Банско са подходящи и за игра на пейнтбол. Препоръчваме ви да включите играта в заниманията. Също като рафтинга, тя развива умения за наблюдателност и работа в екип. А това са все умения, важни в ежедневната работа във всяка фирма. 
 • предложение за занимание по време на тиймбилдинг в Банско - рафтинг

  Освен с цел забавление, може да използвате тиймбилдингът с образователна цел. Може да предложите на всеки или на част от екипа да изготви презентация, с която да запознае останалите със своята роля в компанията. Това би било полезно особено ако в екипа ви има нови попълнения. Така те ще разберат кой какви задачи изпълнява и ще вникнат по-добре в модела на работа.

  В заключение може да обобщим, че служителите са сърцето и душата на компанията. Те са тези, които движат всички процеси, и е много важно да се чувстват спокойни и вдъхновени. Задача на ръководството е да насърчава и стимулира добрите взаимоотношения, защото именно на тяхна база се основава дългосрочният успех на фирмата. Различните игри и занимания могат да бъдат добър инструмент за сплотяване на колектива, а Банско – отлична дестинация за вашия тиймбилдинг.

  сплотяване на екипа чрез тиймбилдинг

  Сподели ни:

  Don`t copy text!

  Безплатно ранно настаняване

  По-висока категория стая

  Изненада за малките ни гости

  Безплатен коктейл

  За резервация през сайта получавате

  Бонус при резервация