Детски кът и зала с игри за деца в Банско в Балканско Бижу

Игрална зала и детски кът

Игрална зала

Ако искате да прекарате малко време със семейството си, но не сте сигурни какво да правите, препоръчваме ви да посетите нашата зала за игри. Тя е предназначена за малки и големи. Там ще можете да играете хокей на маса, билярд, тенис на маса, джага.
Ползването на залата е напълно безплатно, а машините работят с монети от 1 лев. Залата е отворена по всяко време на деня.

Детски кът

Ако имате малки деца, на които им предстои да започнат училище съвсем скоро, ние сме предвидили и зала, която е напълно обособена за четене и смятане. Там вашите деца могат да се учат, да рисуват, да оцветяват и да творят.

Не пропускайте да добавите доза забавление за вашите деца, като посетите заедно това райско кътче с много занимания.

Работното време както на игралната зала, така и на детския кът е от 9:00 до 21:00 часа.

Игрална зала – Използването на игралната зала е безплатно. Изключение правят машинните игри, като джаги и air хокей. Детски кът – Родителите могат да се възползват от удобството на детския кът напълно безплатно.

Удобствата, които хотелът предлага, са достъпни за всички наши гости. Не се допускат външни посетители да използват услугите на хотела освен консумацията в ресторанта.

Игрална зала – Игралната зала е неограничен свободен достъп, който не изисква запазване на час.
Детски кът – Не е необходимо предварително запазване на час, за да използвате детския кът. При използване на детския кът молим да не оставяте децата без родителски надзор.

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация