Фитнес и СПА в Банско в апартхотел Балканско Бижу

Фитнес и Релакс център Балканско Бижу

Релакс център Балканско Бижу

Релакс център Балканско Бижу е мястото, където ще постигнете максимален баланс между ума, тялото и душата. Ще се потопите в свят на релаксация. Доверете се на опитните ни специалисти и им позволете да ви отведат в света на вътрешното ви спокойствие.
Освен приятна атмосфера и спокойствие в полите на Пирин планина ние предлагаме и разнообразие от WELL BEING процедури, с които можете да се поглезите. Можете да съчетаете тези процедури с безплатно посещение на сауната, парната баня, отопляемия вътрешен басейн и студеното джакузи. През лятото на ваше разположение е и откритият плувен басейн, предоставящ невероятен изглед към планината.
Нашият Релакс център Балканско Бижу разполага и със солариум.
Не пропускайте да посетите нашия Релакс център Балканско Бижу за кристален ум, балансиран дух и здраво тяло.

Play Video

Работното време на фитнес залата и на релакс център Балканско Бижу на хотела е от 9:00 до 21:00 часа.

Фитнес зала – Използването на фитнес залата е абсолютно безплатно за всички гости на хотела. 

Релакс център Балканско Бижу– Достъпът до релакс център Балканско Бижу на хотела е безплатен и включва ползване на студеното джакузи, сауната, парната баня и отопляемия вътрешен басейн. Може да използвате и открития плувен басейн през лятото с гледка към планината. Единствено Well Being процедурите се заплащат, като за тях има ценоразпис на сайта на хотела.

Удобствата, които хотелът предлага, са достъпни за всички наши гости. Не се допускат външни посетители да използват услугите на хотела освен консумацията в ресторанта.

Фитнес зала – Достъпът до фитнес залата е свободен и не изисква предварителна резервация.

Релакс център Балканско Бижу – Не е необходимо предварително запазване на час за използването на Релакс център Балканско Бижу.

Разгледайте нашите WELL BEING процедури

Фитнес център

За добър тонус и здраве не пропускайте да посетите и нашия фитнес център, оборудван с всичко необходимо за вашите ежедневни тренировки.

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация