Конферентна зала под наем в Банско | Балканско Бижу

Конферентна зала

Дори работата може да бъде приятна, ако се случва на такова красиво планинско място, каквото е Разложка котловина близо до Банско. За целта модерният и съвременен хотел Балканско бижу предоставя на разположение своята напълно оборудвана и съвременна конферентна зала. Тя е подходяща за провеждането на вашите работни срещи, тийм билдинги, семинари и всякакви други делови мероприятия.

Не е необходимо да бъдете гост на хотела, за да се възползвате от нашите две зали, едната от които е семинарна, а другата – конферентна. Всички посетители на Банско и региона, на които се налага и да работят по време на своята почивка, могат да проведат деловите си срещи в залата. Тя разполага със 150 седящи места с разположение в стил “театър”. Имаме и втора зала с невероятна гледка, която е с капацитет до 25 души. На територията на хотела се намира и светло помещение, което е много подходящо за уъркшопи.

Освен това не е нужно да се затруднявате с носенето на техника от вашето работно място. Нашите конферентни зали са оборудвани с всичко необходимо за професионалното провеждане на вашите делови мероприятия. На ваше разположение са флип чартъри с хартия и маркери, мултимедия и лаптоп при предварителна заявка. Презентациите си може да изнасяте върху стена и бял екран, с които конферентната зала разполага. Като допълнителна възможност можем да ви осигурим висококачествено аудио оборудване (тонколони и микрофони).

Конферентните зали в хотела са оборудвани с маси и столове, климатик и безжичен интернет. Отличното качество на вашето събитие е гарантирано, тъй като за всичко ще се погрижим ние. Предлагаме ви пълно обслужване, кафе паузи, бизнес обяди и банкети, приготвени от нашия ресторант в хотела, а във фоайето пред конферентната зала може да се направи и мокър бар.

Не се притеснявайте, ако се налага да работите по време на почивката си в планината. Ние, от Balkan Jewel, сме насреща, за да превърнем деловото ви пътуване в приятно и незабравимо изживяване, на което да се насладите!

Конферентната зала е отворена и е на разположение в часовете между 9:00 и 21:00 часа. Възможна е промяна в работното време при предварителна уговорка, затова молим при нужда да се свържете с нас.

Конферентната зала може да бъде използвана безплатно при настаняване в хотела.

Удобствата, които хотелът предлага, са достъпни за всички наши гости. Не се допускат външни посетители да използват услугите на хотела освен консумацията в ресторанта. 

Използването на конферентната зала изисква предварителна резервация. Молим да се свържете със служител на рецепция за повече информация. 

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация