Конферентна зала

Дори работата може да бъде приятна, ако се случва на такова красиво планинско място, каквото е Разложка котловина, близо до Банско. За целта модерният и съвременен хотел Balkan Jewel предоставя на разположение своята напълно оборудвана и съвременна конферентна зала. Тя е подходяща за провеждането на вашите работни срещи, тийм билдинг, семинари и всякакви други делови мероприятия.

Не е необходимо да бъдете гост на хотела, за да се възползвате от нашите две зали, едната от които е семинарна, а другата – конферентна. Всички посетители на Банско и региона, на които се налага и да работят по време на своята почивка, могат да проведат деловите си срещи в залата, разполагаща със 150 седящи места и разположение в стил “театър”, или втора зала с невероятна гледка, която в с капацитет до 25 души. На територията на хотела се намира и светло помещение, много подходящо за уъркшопи.

Освен това не е нужно да се затруднявате с носенето на техника от вашето работно място. Нашите конферентни зали са оборудвани с всичко необходимо за професионалното провеждане на вашите делови мероприятия. На ваше разположение са флип чартъри с хартия и маркери, мултимедия и лаптоп при предварителна заявка. Презентациите си може да изнасяте върху стена и бял екран, с които конферентната зала разполага. Като допълнителна възможност можем да ви осигурим висококачествено аудио оборудване (тонколони и микрофони).

Конферентните зали в хотела са оборудвани с маси и столове, климатик и безжичен интернет. Отличното качество на вашето събитие е гарантирано, тъй като за всичко ще се погрижим ние! Предлагаме ви пълно обслужване, кафе паузи, бизнес обяди и банкети, приготвени от нашия ресторант в хотела, а във фоайето пред конферентната зала може да се направи и мокър бар.

Не се притеснявайте, ако се налага да работите по време на почивката си в планината! Ние, от Balkan Jewel, сме насреща, за да превърнем деловото ви пътуване в приятно и незабравимо изживяване, на което да се насладите!

Конферентната зала е отворена и е на разположение в часовете между 9:00 и 21:00 часа. Възможна е промяна в работното време при предварителна уговорка, затова молим, при нужда, да се свържете с нас.

Конферентната зала може да бъде използвана безплатно, при настаняване в хотела.

Удобствата, които хотелът предлага, са достъпни за всички наши гости. Не се допускат външни посетители да използват услугите на хотела, освен ресторанта. 

Използването на конферентната зала изисква предварителна резервация. Молим, да се свържете със служител на рецепция за повече информация. 

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets