Ресторант

Ресторант "Бижу"

Ресторант „Бижу“ е скрит за простото око. Това е място, където можете да постигнете максимално усамотение. Място за романтични вечери и частни събития. Място, чиято атмосфера ще ви накара да искате да останете завинаги.

Локацията на ресторанта не е упомената публично, нито има поставени указателни табели в хотела. Единственият начин да го посетите е ако направите предварителна резервация.

Самата зала е светла и просторна, има невероятна камина и разбира се – голям балкон със спираща дъха гледка.
Ако ви предстои специален повод, който искате да отпразнувате, това е перфектното място за вас.
За повече информация може да се свържете с Рецепция.

Ресторант "Balkan Jewel"

Ресторант „Болкън Джуъл“ отваря врати преди 10 години заедно с хотела. През годините се правят много подобрения, като преди 4 години се прави и най-голямото, а именно разширяването му до капацитет 230 места. Панорамните прозорци на „Болкън Джуъл“ разкриват невероятна гледка към открития басейн и Пирин планина. Закусвайки при нас, със сигурност ще се потопите в духа на Балкана и ще почувствате свежият и ободряващ полъх на гората. С настъпването на нощта, ресторантът се превръща в най-уютната част на хотела. 

Ресторантът предлага на своите посетители изобилие от традиционни български ястия, всяко от които е приготвено по специална старинна домашна рецепта и има уникален и неповторим вкус. Една от тайните на нашата кухня е свежестта на продуктите. Ние пазаруваме само от местните ферми и производители и поради тази причина всичките ни продукти са свежи и органични.

Ресторант „Болкън Джуел“ ще предизвика сетивата ви и ще заинтригува ума ви по начин, който ще ви накара да се почувствате у дома си. Приглушена светлина, тиха музика, горяща камина и вкусна храна. Какво повече му трябва на човек?

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets