Ресторант

Ресторант "Бижу"

Ресторант „Бижу“ е скрит за простото око. Това е място, където можете да постигнете максимално усамотение. Място за романтични вечери и частни събития. Място, чиято атмосфера ще ви накара да искате да останете завинаги.

Локацията на ресторанта не е упомената публично, нито има поставени указателни табели в хотела. Единственият начин да го посетите е ако направите предварителна резервация.

Самата зала е светла и просторна, има невероятна камина и разбира се – голям балкон със спираща дъха гледка.
Ако ви предстои специален повод, който искате да отпразнувате, това е перфектното място за вас.
За повече информация може да се свържете с Рецепция.

Ресторант "Balkan Jewel"

Ресторант „Болкън Джуъл“ отваря врати преди 10 години заедно с хотела. През годините се правят много подобрения, като преди 4 години се прави и най-голямото, а именно разширяването му до капацитет 230 места. Панорамните прозорци на „Болкън Джуъл“ разкриват невероятна гледка към открития басейн и Пирин планина. Закусвайки при нас, със сигурност ще се потопите в духа на Балкана и ще почувствате свежият и ободряващ полъх на гората. С настъпването на нощта, ресторантът се превръща в най-уютната част на хотела. 

Ресторантът предлага на своите посетители изобилие от традиционни български ястия, всяко от които е приготвено по специална старинна домашна рецепта и има уникален и неповторим вкус. Една от тайните на нашата кухня е свежестта на продуктите. Ние пазаруваме само от местните ферми и производители и поради тази причина всичките ни продукти са свежи и органични.

Ресторант „Болкън Джуел“ ще предизвика сетивата ви и ще заинтригува ума ви по начин, който ще ви накара да се почувствате у дома си. Приглушена светлина, тиха музика, горяща камина и вкусна храна. Какво повече му трябва на човек?

Работното време на ресторанта е от 7:00 до 23:00 часа. 

Закуската в ресторанта на хотел Balkan Jewel се сервира между 8:00 и 10:00 часа, а вечерята – между 19:00 и 21:00 часа.

Готвачите на хотел Balkan Jewel са подготвили специално меню, състоящо се както от класически популярни ястия, така и от нови и модерни рецепти.

Удобствата, които хотелът предлага, са достъпни за всички наши гости. Не се допускат външни посетители да използват услугите на хотела, освен ресторанта.

За да сте сигурни, че ще може да използвате услугите на ресторанта, препоръчваме предварителната резервация на маси, особено за по-големи групи.

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets