Ресторант | Романтични Вечери | Балканско Бижу

Ресторант

Ресторант Бижу

Ресторант Бижу е скрит за простото око. Това е място, където можете да постигнете максимално усамотение. Място за романтични вечери и частни събития. Място, чиято атмосфера ще ви накара да искате да останете завинаги.
Локацията на ресторанта не е упомената публично, нито има поставени указателни табели в хотела. Единственият начин да го посетите е ако направите предварителна резервация.
Самата зала е светла и просторна, има невероятна камина и, разбира се, голям балкон със спираща дъха гледка.
Ако ви предстои специален повод, който искате да отпразнувате, това е перфектното място за вас.
За повече информация може да се свържете с рецепция.

Ресторант Балканско бижу

Ресторант Балканско бижу отваря врати преди 10 години заедно с хотела. През годините се правят много подобрения, като преди 4 години се извършва най-голямото, а именно разширяването му до капацитет 220 места. Панорамните прозорци на ресторант Балканско бижу разкриват невероятна гледка към открития басейн и Пирин планина. Закусвайки в него, със сигурност ще се потопите в духа на Балкана и ще почувствате свежия и ободряващ полъх на гората. С настъпването на нощта ресторантът се превръща в най-уютната част на хотела. 

Ресторант Балканско бижу предлага на своите посетители изобилие от традиционни български ястия, всяко от които е приготвено по стари домашни рецепти и има неповторим вкус. Една от тайните на нашата кухня е свежестта на продуктите. Ние пазаруваме само от местните ферми и производители и поради тази причина ви доставяме ястия, приготвени със свежи и органични съставки.

Ресторант Балканско бижу ще предизвика сетивата ви и ще заинтригува ума ви по начин, който ще ви накара да се почувствате у дома си. Приглушена светлина, тиха музика, горяща камина и вкусна храна. Какво повече му трябва на човек?

Работното време на ресторанта е от 7:00 до 23:00 часа.
Закуската в ресторанта на хотел Балканско бижу се сервира между 8:00 и 10:00 часа, а вечерята – между 19:00 и 21:00 часа.

Готвачите на хотел Балканско бижу са подготвили специално меню, състоящо се както от класически популярни ястия, така и от модерни рецепти.

Удобствата, които хотелът предлага, са достъпни за всички наши гости. Не се допускат външни посетители да използват услугите на хотела освен консумацията в ресторанта.

За да сте сигурни, че ще може да използвате услугите на ресторанта, препоръчваме предварителната резервация на маси, особено за по-големи групи.

Don`t copy text!

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Изненада за малките ни гости

Безплатен коктейл

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация