Семинари и конференции в Банско | Балканско Бижу

Корпоративни събития

Когато организирате събитие, има толкова много неща за обмисляне

За едно успешно събитие хотел Балканско бижу предлага своята просторна конферентна зала за организиране на бизнес срещи, конференции, семинари, тийм билдинги, обучения и други корпоративни дейности. Комбинацията между уединение, комфорт и перфектна локация прави хотела предпочитано място за провеждането на  такъв тип мероприятия.

Спрямо вашите изисквания ще ви предложим най-подходящата за целта оферта и с готовност ще съдействаме с варианти за организиране на кафе пауза, обяд или вечеря с конферентно оборудване.

усмихнати хора на събитие в хотела

Срещи и мероприятия

Каквото и да е Вашето искане, ние сме бързи, умели и внимателни, така че всяка среща да е изключителна!

събития в хотела

Тийм билдинг

Поставете вашите изисквания и ние ще Ви изработим най-подходящата програма специално за вашия екип!

Celebrations - The Balkan Jewel resort TM collection by Wyndham

Тържества

Независимо дали сте домакин на вечеря или празнувате юбилей, ние сме тук, за да се погрижим за всичко вместо Вас.

Защо да изберете нас за вашите следващи събития или срещи?

Бъдете различни - не следвайте тълпата!

С избора на България и на хотел Балканско бижу вие винаги ще бъдете една крачка напред от конкуренцията и ще дадете на своята група или екип шанса да открият това встрани от утъпкания път.

Получавате повече, отколкото плащате

Тази невероятна дестинация ви позволява да получите повече от това, за което плащате – по-добра стойност в сравнение с традиционните дестинации, по-гъвкави възможности, по-добри условия за анулиране и плащане.

Лесен и удобен начин за пътуване

Лесен достъп и кратки разстояния до летища от и до всички европейски столици. Трансфери от и до летището, от и за малките и големи градове.

Изключителна инфраструктура

Изключителната инфраструктура е подходяща за организиране на малки и средни събития. Разположени сме на правилното място и имаме лесно достъпен транспорт.

Голям избор от дейности

Голям избор на открити и закрити дейности! Ние можем да създадем програма само за вас и вашата група. Имате възможност да си изберете приключения или дейности на открито – преходи в планината, ски, риболов, планинско колоездене, АТВ, рафтинг; може да готвите или да дегустирате вино, да се насладите на различни  музикални и традиционни фестивали. Ако имате нужда от пълна почивка, може да релаксирате и да се насладите на нашият СПА център.

Подходящо и приятно време през цялата година

Дестинация, която е подходяща за вашето пътуване и организиране на семинар през всички четири сезона.

Безопасност и стабилност

Политическа и икономическа стабилна държава, членка на ЕС от 2007 г. насам.

Безплатен мениджър за организиране на вашето събитие

Вашият собствен приятелски  и опитен мениджър за събитието ще ви помогне и ще бъде до вас през цялото време.

Винаги сме на разположение да ви помогнем

Имате някакви въпроси, искате да знаете повече или се нуждаете от специален пакет за вас и вашия екип? Просто попитайте, ние сме винаги на разположение да ви помогнем.

Заявяването на всички услуги, без значение от вида и цената им, се осъществява на рецепция. При платените услуги е необходимо предварително предплащане. За необходимата сума, според вида на услугата, се свържете с нас.

За да сте сигурни, че ще успеете да се възползвате от услугата, е необходимо да информирате служителите на рецепция възможно най-рано. Желателно е предизвестието да се случи поне 24 часа по-рано преди деня на заявената услуга.*

* За сватбени тържества, корпоративни събития и други мероприятия от подобен тип, е необходимо да запазите дата възможно най-рано.

Имате възможност да канселирате вече поръчана и заплатена услуга след свързване със служител на рецепция. Заплатената сума ще ви бъде върната в зависимост от вида на услугата.

Групи над 20 човека могат да се възползват от намаление в рамките на 10% от цената. При групи, състоящи се от още по-голям брой хора, всички цени са по договаряне.

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация

Изпрати запитване