Корпоративни събития

Когато организирате събитие има толкова много неща за обмисляне

За едно успешно събитие, Хотел Балканско Бижу предлага своята просторна конферентна зала за организиране на бизнес срещи, конференции, семинари, тиймбилдинг, обучения и други корпоративни дейности. Комбинацията между уединение, комфорт и перфектна локация прави хотела предпочитано място за провеждането на  такъв тип мероприятия.

Спрямо Вашите изисквания ще Ви предложим най-подходящата за целта оферта и с готовност ще съдействаме с варианти за организиране на кафе пауза, обяд или вечеря и конферентно оборудване.

усмихнати хора на събитие в хотела

Срещи и мероприятия

Каквото и да е Вашето искане, ние сме бързи, умели и внимателни, така че всяка среща да е изключителна!

събития в хотела

Тийм билдинг

Поставете вашите изисквания и ние ще Ви изработим най-подходящата програма за адаптирана специално за вашия екип!

Събития в апартхотел "Балканско бижу"

Тържества

Независимо дали сте домакин на вечеря или празнувате юбилей, ние сме тук за да се погрижим за всичко вместо Вас.

Защо да изберете нас за вашите следващи събития или срещи ?

Бъди различен-не следвай тълпата!

С избора на България и на хотел Балканско Бижу, вие винаги ще бъдете една крачка напред от конкуренцията и ще дадете на своята група или екип шанса да открият, това встрани от утъпкания път.

Получавате повече, отколкото плащате

Тази невероятна дестинация ви позволява да получите повече от това, което плащате – по-добра стойност в сравнение с традиционните дестинации, по-гъвкави възможности, по-добри условия за анулиране и плащане.

Лесен и удобен начин за пътуване

Лесен достъп и кратки разтояния на полети от всички европейски столици. Трансфери от и до летището, от и за малките и големи градове.

Опит и Инфраструктура

Изключителната инфраструктура е подходяща за организиране на малки и средни събития. Разположение сме на правилното място, без езикова бариера и лесно достъпен транспорт.

Изключителни Избор

Изключителни избор на открити и закрити дейности! Ние можем да създадем програма само за вас и вашата група. Имате възможност да си изберете приключения или  дейности на открито – преходи в планината, ски, риболов, планинско колоездене, АТВ, рафтинг  или пък да готвите, дегустирате вино, да се насладите на различни  музикални и традиционни фестивали и какво ли още не, или пък от друга страна може да релаксирате и да се насладите на нашият СПА център.

Подходящо и приятно време през цялата година

Дестинация, която е подходяща за вашето пътуване и организиране на семинар през всички четири сезона.

Безопасност и стабилност

Политическа и икономическа стабилна държава, членка на ЕС от 2007 г. насам.

Безплатен мениджър за организиране на вашето събитие

Вашият собствен приятелски  и опитен мениджър за събитието ще ви помогне и ще бъде до вас през цялото време.

Винаги сме на разположение да ви помогнем

Ако имате някакви въпроси, искате да знаете повече или се нуждаете от специален пакет за вас и вашия екип? Просто попитайте, ние сме винаги на разположение да ви помогнем.

Заявяването на всички услуги, без значение от вида и цената им, се осъществява на рецепция. При платените услуги е необходимо предварително предплащане. За необходимата сума, според вида на услугата, се свържете с нас.

За да сте сигурни, че ще успеете да се възползвате от услугата, е необходимо да информирате служителите на рецепция възможно най-рано. Желателно е предизвестието да се случи поне 24 часа по-рано преди деня на заявената услуга.*

* За сватбени тържества, корпоративни събития и други мероприятия от подобен тип, е необходимо да запазите дата възможно най-рано.

Имате възможност да канселирате вече поръчана и заплатена услуга след свързване със служител на рецепция. Заплатената сума ще ви бъде върната в зависимост от вида на услугата.

Групи над 20 човека могат да се възползват от намаление в рамките на 10% от цената. При групи, състоящи се от още по-голям брой хора, всички цени са по договаряне.

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets

Изпрати запитване