Срещи и мероприятия в Банско в апартхотел Балканско Бижу

Срещи и Мероприятия

Ние го наричаме Balkan Jewel Personal Touch – истински хора се грижат за истински хора.
Каквото и да е Вашето искане, ние сме бързи, умели и внимателни, така че всяка среща да е изключителна!
Със своята гъвкавост Балканско бижу ви позволява целогодишно да правите всичко по своя начин. Със своето неочаквано вдъхновение, допълнено с културно-исторически атракции, невероятна природна красота, завършена с майсторски ястия, Балканско бижу Ви гарантира, че срещата ви ще бъде едно уникално събитие.

Перфектно място за:

Планирането на конференции и бизнес срещи никога не е било по-лесно с нашите гъвкави и професионални Meetings & Events координатори. Уверете се, че следващото ви мероприятие ще протече безпроблемно с удобства, като високоскоростен безжичен интернет и специални менюта от опитни готвачи. Предлагаме също пакети на разумни цени, отговарящи на вашите специални нужди.
Конферентни удобства. Хотелът предлага просторни и разнообразни удобства за всякакви събития, от малка интимна среща до гала вечеря за 220 гости.

Вкусна храна и питие

Ние сме изключително гъвкави и нашите готвачи ще слеят таланта си с вашите вкусове, опитът ни в кетъринга със сигурност ще ви впечатли.
Имаме възможност за предоставяне на всякакъв вид кетъринг – от малки групи с по 10 присъстващи, до големи мероприятия за 220 участници.
Може да изберете от различните селекции:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация