Тийм Билдинг в Банско | Team building | Балканско Бижу

Тийм билдинг

Тийм билдингът или свързването на екип обединява хората чрез насърчаване на сътрудничество и съвместна работа извън работното място. Забавните дейности, които помагат на хората да се видят в различна светлина, им позволяват да се обединят в различна среда. 
Една от основните причини за сплотяването на екип е постигането на по-добри резултати.
Чрез серия от планирани свързващи хората събития, които са забавни и мотивиращи, екипите изграждат умения, като комуникация, планиране, разрешаване на проблеми и разрешаване на конфликти. 
Идеята за свързване в екип е да се изгради дългосрочна връзка между хората, които работят заедно, чрез насърчаване на истински връзки и задълбочени дискусии.
В хотел Балканско бижу работим със селекция от компании и можем да осигурим дейности в хотела и извън него за изграждане на вашия екип, за да мотивирате и да развивате служителите си.
Щастливи сме да предоставим безплатен координатор на събития, който ще Ви предложи няколко пакета от дейности с различни цели, които напълно да отговарят на вашите предпочитания, корпоративни цели и бюджет.
Поставете вашите изисквания и ние ще Ви изработим най-подходящата програма за тийм билдинг, адаптирана специално за вашия екип!

Ето няколко примера за дейности, които можем да предоставим:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация