Тийм билдинг

Тийм билдингът или свързването на екип, обединява хората чрез насърчаване на сътрудничество и съвместна работа извън работното място. Забавните дейности, които помагат на хората да се видят в различна светлина, им позволява да се обединяват в различна среда. 

Една от основните причини за сплотяването на екип е постигането на по-добри резултати.

Чрез серия от планирани свързващи екипа събития, които са забавни и мотивиращи, екипите изграждат умения като комуникация, планиране, разрешаване на проблеми и разрешаване на конфликти. 

Идеята за свързване в екип е да се изгради дългосрочна връзка между хората, които работят заедно, чрез насърчаване на истински връзки и задълбочени дискусии.

В The Balkan Jewel Resort & Chalets работим със селекция от компании и можем да осигурим дейности в хотела и извън него за изграждане на екип, за да мотивирате и развивате служителите си.

Щастливи сме да предоставим безплатен координатор на събития, който ще Ви предложи няколко пакета от дейности с различни цели, които напълно да отговарят на Вашите предпочитания, корпоративни цели и бюджет.

Поставете вашите изисквания и ние ще Ви изработим най-подходящата програма за изграждане на екип, адаптирана специално за него!

Ето няколко примера за дейности, които можем да предоставим:

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets