Основни услуги

Пране/Сушене

Можете да се възползвате от услугата пране и сушене срещу заплащане. Пране, дадено на рецепция преди 10:00 часа ще ви бъде върнато до 20:00 часа на същия ден. Пране, получено след 10:00 часа ще бъде върнато на следващия ден. Попитайте Рецепция за цени.

Охрана

За сигурността на свойте гости Хотел Балканско Бижу разполага с 24-часова охрана.

Паркинг

Предлагаме безплатен външен и вътрешен паркинг за всички посетители на комплекса.

Интернет връзка

Гостите ни могат да се възползват от безплатна интернет връзка във всички стаи и общите части (лоби бар, ресторант и рецепция).

Транспорт до Начална ски станция и Голф Клуб

Хотел Балканско Бижу осигурява безплатен транспорт до и от центъра на Банско, начална ски станция и Пирин Голф & Кънтри Клуб с предварителна заявка.

Трансфери

При заявка организираме трансфери от и до летището. Попитайте за цени на Рецепция.

Транспорт

Хотел Балканско Бижу предлага транспорт до всяка една точка в България и съседните страни (вкл. Гърция) при заявка. Попитайте за цени на Рецепция.

Такси

Можем да ви поръчаме такси до и от всяко едно място. Моля, уведомете Рецепция.

Кола под наем

Ако се нуждаете от кола под наем, попитайте на Рецепция.

DVD под наем

Разполагаме с богата колекция от DVD филми. Можете да получите каталог с DVD филми, които може да наемете на стойност 2 лв. на ден на DVD диск. Изисква се депозит от 20 лв., който се възстановява при връщане на DVD диска.

Колело под наем

Независимо дали искате просто да разгледате града или да поспортувате, на ваше разположение са колела под наем, които могат да наемете за 15 лева на ден за възрастен и 10 лева на ден за дете.

Библиотека

Хотел Балканско Бижу ви предлага разнообразие от интересни книги, които можете да използвате безплатно. Моля, попитайте на рецепция.

Организиране на мероприятия

Хотел Балканско Бижу може да организира за вас всякакъв тип събития – корпоративни семинари, конференции, срещи, коктейли, тийм билдинг, семейни тържества и банкети.

Забавления

Хотел Балканско Бижу организира разнообразни забавления и екскурзии през цялата година. Ще се постараем нашите гости да не скучаят и за минута. Посетете Секция Забавления за повече информация.

Доктор на повикване

При нужда можем да повикаме лекар срещу заплащане.

Детегледачка

При заявка предоставяме детегледачка срещу заплащане.

Бебешка кошара

Хотел Балканско Бижу предлага на своите гости бебешки кошарки под наем за 5 лв. на ден. Моля, заявете и попитайте за наличност при резервация.

Почистване

Почистването на кухненския плот (миене на чинии, почистване на фурна и котлони) не е включено в частичното ежедневно почистване на стаите. Услугата се заплаща и заявява на рецепция: 10 лв.

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets