Лични тържества в Банско в апартхотел Балканско Бижу

Тържества

Независимо дали сте домакин на вечеря, или празнувате юбилей, ние сме тук за да се погрижим за всичко вместо Вас. Насладете се на Вашето тържество с възможност за избор на менюта и място, създадено да се наслаждавате.

Какво предлагаме ние:

Ние имаме всичко необходимо да зарадвате и впечатлите гостите на следващото ви събитие. Имате богат избор на менюта или нашите готвачи са готови да предложат меню, изготвено специално за вас, състоящо се от местни гозби и деликатеси, съчетани с премиум вина и майсторски коктейли.

Лична връзка

Изключителното обслужване е нашият начин на работа. Вашият личен координатор ще ви улесни, като ви обърне специално внимание и с лекота и професионализъм ще отговори на всички ваши нужди за наистина прекрасно прекарване на вашето мероприятие.

Запомнящи се моменти

Специалните събития създават хубавите спомени за цял живот. В сътрудничество с нашия екип, който ще бъде с вас на всяка стъпка, ще се уверим, че сте имали един незабравим празник.

Малките неща

Ние сме за екстрите, осигуряващи забавления, удобство и удоволствия, независимо дали сте тук по работа, на почивка или и двете.

За допълнителни въпроси, моля
свържете се с нас:

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата индивидуална или семейна почивка Банско, в прегръдките на планината!

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets

Резервирай сега

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Изненада за малките ни гости

Безплатен коктейл