Тържества

Независимо дали сте домакин на вечеря или празнувате юбилей, ние сме тук за да се погрижим за всичко вместо Вас. Насладете се на Вашето тържество, с възможност за избор на менюта и място направено да се наслаждавате.

Какво предлагаме ние:

Ние имаме всичко необходимо да зарадвате и впечатлите гостите на следващото Ви събитие.Имате богат избор на менюта или нашите готвачи са готови да предложат меню изготвено специално за Вас, състоящо се от местни гозби и деликатеси, съчетани с топ вина и майсторски коктейли.

Лична връзка

Изклюителният Customer Service е нашият начин на работа. Вашият личен координатор ще Ви улесни, като Ви обърне специално внимание и с лекота и професионализъм ще отговори на всички Ваши нужди за наистина прекрасно прекарване на Вашето мероприятие.

Запомнящи се моменти

Специалните събития създават хубавите спомени за цял живот. В сътрудничество с нашия екип, който ще бъде с Вас на всяка стъпка, ще се уверим, че сте имали един незабравим празник.

Малките неща

Ние сме за екстрите, осигуряващи забавления, удобство и удоволствия, независимо дали сте тук по работа, на почивка или и двете

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets