Сватба в Банско | Сватбени Тържества | Балканско Бижу

Сватбени тържества

Ние, в Балканско бижу, вярваме, че всяка сватба трябва да е различна и неповторима!

Вашият голям ден трябва да бъде също и най-специалният. За нас е важно да направим всяка секунда, всяка минута и всеки детайл перфектни, така че да можете да се насладите на вашия празник и вашето „и заживели щастливо“. Планирайте перфектната сватба в България. Със стилна обстановка и вземащи дъха гледки и пейзажи, хотел Балканско бижу е идеалното място за вашия най-важен ден. Удобствата, включващи възможност за украса и декор, професионални съвети и разнообразие от менюта, ви позволява да се отпуснете и да се насладите на най-специалния ден в живота ви.

Възползвайте се от невероятните сватбени пакети в Балканско бижу. Ние ще сме щастливи да ви помогнем да планирате вашия перфектен ден с разнообразни менюта, младоженски апартамент и отдаден професионален координатор, който ръка за ръка с Вас ще направи вашето тържество безупречно.

Перфектното място за вашето сватбено тържество

иконка с църква

Сватбена церемония

иконка с чаши със шампанско

Сватбен коктейл

иконка за легло за влюбени

Стандартна официална вечеря

иконка за ресторанти

Сватбен брънч

иконка за настаняване на влюбени

Настаняване

иконка за сватбено тържество

Меден месец

Скъпи младоженци,
Сватбеният ден е незабравимо преживяване, което се помни цял живот и трябва да бъде отпразнувано по-начина, по който сте мечтали за него!
Записването за сватбен сезон 2023 година започна!
За нашия екип ще бъде изключителна чест и привилегия да организираме Вашето сватбено тържество и да превърнем този ден в незабравим празник за вас и вашите гости.
За вашия специален ден предлагаме:

РЕСТОРАНТ БАЛКАНСКО БИЖУ – той предлага на своите гости уютна обстановка, комбинирана от модерния вид на ресторанта с класически елементи за доза изтънченост в интериора. Той е разположен на партерен етаж и предлага на посетителите си изглед към външния басейн на хотела. Големите френски прозорци могат да превърнат ресторанта в летен кът за хранене, който има непосредствен достъп до вътрешната градина на хотела. Капацитетът на ресторанта е 230 места. Това място е идеалното за вашата сватба.

ИЗНЕСЕН РИТУАЛ – за подписването и провеждането на изнесен граждански ритуал ви предлагаме нашата лятна вътрешна градина или откритата част към басейна, която се намира в непосредствена близост до ресторанта и открива прекрасна гледка към Пирин планина.

КОКТЕЙЛ ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО – с чаша шампанско или вино, с плодове, коктейлни хапки или сладки: това е чудесна възможност да получите поздравленията от вашите гости. Коктейлите организираме край басейна на хотела.

ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ – в ресторант Балканско бижу ние ще организираме тристепенна вечеря по време на вашето сватбено тържество със салата, предястие и основно ястие по ваш избор. Разбира се, при потвърдена дата ние ще организираме напълно безплатна дегустация. А за децата, екипа, вегетарианците сме се погрижили да предложим специален куверт.

ОРГАНИЗАТОР – по време на цялото приключение по организирането на вашето сватбено тържество, вие ще имате постоянна връзка с организатор от хотела, който ще отговори на всички ваши въпроси и ще помогне за разрешаването на всичките ви запитвания.

НАСТАНЯВАНЕ НА ГОСТИТЕ – не се притеснявайте за настаняването на вашите гости. Ние ще се погрижим и за това. Ще ви предложим преференциални цени за настаняване в хотела с включена закуска по време на престоя и ползването на СПА центъра.

КОМПЛИМЕНТ – За вашия специален ден ние предлагаме безплатно настаняване за вас и вашите кумове, както и ваучер за безплатен уикенд при нас по случай първата годишнина от сватбата ви.

Не се колебайте да се свържете с нас!
Екип от професионалисти ще се погрижат сватбения ви ден да бъде перфектен.

Заявяването на всички услуги, без значение от вида и цената им, се осъществява на рецепция. При платените услуги е необходимо предварително предплащане. За необходимата сума, според вида на услугата, се свържете с нас.

За да сте сигурни, че ще успеете да се възползвате от услугата, е необходимо да информирате служителите на рецепция възможно най-рано. Желателно е предизвестието да се случи поне 24 часа по-рано преди деня на заявената услуга.*

* За сватбени тържества, корпоративни събития и други мероприятия от подобен тип, е необходимо да запазите дата възможно най-рано.

Имате възможност да канселирате вече поръчана и заплатена услуга след свързване със служител на рецепция. Заплатената сума ще ви бъде върната в зависимост от вида на услугата.

Групи над 20 човека могат да се възползват от намаление в рамките на 10% от цената. При групи, състоящи се от още по-голям брой хора, всички цени са по договаряне.

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация

Изпрати запитване