Сватбени тържества

Ние в Балканско Бижу вярваме, че всяка сватба трябва да е различна и неповторима!

Вашият голям ден трябва да бъде също и най-специалният ден. За нас е важно да направим всяка секунда, всяка минута и всеки детайл перфектни, така, че Вие да можете да се насладите на Вашият празник и Вашето „ … и заживели щастливо…“ Планирайте перфектната сватба в България в „Балканско Бижу“ Със стилна обстановка и вземащи дъха гледки и пейзажи, the Balkan Jewel е идеалното място за Вашият най-важен ден. Удобствата, включващи възможност за украса и декор, професионални съвети и разнообразие от менюта, Ви позволява да се отпуснета и да се насладите на най- специалният ден в живота Ви.

Възползвайте се от невероятните сватбени пакети в Балканско бижу. Ние ще сме щастливи да Ви помогнем да планирате Вашият перфектен ден с разнообразни менюта, младоженски апартамент и отдаден професионален координатор, който ръка за ръка с Вас ще направи Вашето тържество безупречно.

Перфектното място за вашето сватбено тържество

svatbena ceremonia

Сватбена церемония

kokteil

Сватбен коктейл

dinner

Стандартна официална вечеря

brunch

Сватбен брънч

nastanqvane

Настаняване

meden mesec

Меден месец

Скъпи младоженци,

Сватбеният ден е незабравимо преживяване, което се помни цял живот и трябва да бъде отпразнувано по-начина, по който сте мечтали за него!

Записването за сватбен сезон 2021 година започна!

За нашия екип ще бъде изключителна чест и привилегия да организираме Вашето сватбено тържество и да превърнем този ден в незабравим празник за Вас и Вашите гости.

За Вашия специален ден предлагаме:

РЕСТОРАНТ „БАЛКАНСКО БИЖУ“ – Той предлага на своите гости уютна обстановка, комбинирана от класическо-модерния вид на ресторанта. Той е разположен на партерен етаж и предлага на посетителите си изглед към външния басейн на хотела! Големите френски прозорци превръщат ресторанта в лятна градина, която има открит достъп до вътрешната градина на хотела. Капацитетът на ресторанта е 230 места. Това място е идеално за вашата сватба!

ИЗНЕСЕН РИТУАЛ – за подписването и провеждането на изнесен граждански ритуал Ви предлагаме нашата лятна вътрешна градина или откритата част към басейна, която се намира в непосредствена близост до ресторанта и открива прекрасна гледка към Пирин планина.


КОКТЕЙЛ ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕТО – с чаша шампанско, вино, плодове, коктейлни хапки или сладки. Чудесна възможност да получите поздравленията от Вашите гости по време на коктейла. Коктейлите организираме край басейна на хотела.

ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ – в ресторант „Балканско Бижу“, ние ще организираме тристепенна вечеря по време на вашето сватбено тържество със салата, предястие и основно по ваш избор. Разбира се, при потвърдена дата, ние ще организираме напълно безплатна дегустация. А за децата, екипа, вегетарианците сме се погрижили да предложим специален куверт.

ОРГАНИЗАТОР – по време на цялото приключение по организирането на вашето сватбено тържество, вие ще имате постоянна връзка с организатор от хотела, който ще отговори на всички ваши въпроси и ще помогне за разрешаването на всички ваши запитвания.

НАСТАНЯВАНЕ НА ГОСТИТЕ – не се притеснявайте и за настаняването на вашите гости. Ние ще се погрижим и за това и ще Ви предложим преференциални цени за настаняване в хотела с включена закуска по време на престоя и ползването на СПА центъра!

КОМПЛИМЕНТ – За вашия специален ден, ние предлагаме безплатно настаняване за вас и вашите кумове, както и ваучер за безплатен уикенд при нас по случай първата годишнина от сватбата Ви!

  

Не се колебайте да се свържете с нас!

Екип от професионалисти ще се погрижат сватбения ви ден да бъде перфектен.

За допълнителни въпроси,
моля свържете се с нас.

Добре дошли в Балкaнско Бижу!

Перфектното място за вашата почивка, обгърнато в прегръдките на планината!

Контакти

Рецепция
office@balkanjewel.com
+ 359 747 98 111
+ 359 822 811 211

Връзка с гостите customerservice@balkanjewel.com
+ 359 887 383 845

Маркетинг отдел
marketing@balkanjewel.com
+359 882 912 270

Плащане

При нас можете да заплатите по няколко начина – виза, мастъркард, банков превод и в брой след престигането ви в хотела на рецеппция.

Социални мрежи

Последвайте ни в социалните мрежи и youtube, за да бъдете запознати с новостите около нас.

Copyright © Balkan Jewel Resort & Chalets