Зима в Банско - The Balkan Jewel resort TM collection by Wyndham

Зима в Банско

Зима в Банско

Зимата в Balkan Jewel Resort & Chalets

Вземете си вълнени шапки и фотоапарати, а останалото оставете на нас. Да, зимна е и Balkan Jewel Resort & Chalets е най-доброто място за прекарате един от най-веселите сезони на годината.

Balkan Jewel Resort & Chalets е най-добрият ски курорт в България. Разбиващият алпийски пейзаж на Пирин планина е снимката, който искате да имате във вашите фотоалбуми. Ние не сме тези, които го казват, всички го правят. Известно със своите изключителни ски условия и писти, това перфектно място разполага с най-добрия ски център и най-дългия ски сезон от всички Български ски курорти. Това не е само любимо място за опитните скиори, а също така е препоръчителното място за семейства и приятели, които търсят някакъв различен вид забавление по пистите – може да опитате късмета си със сноуборда? Нашият експертен екип ще го направи за Вас.

Balkan Jewel Resort се намира точно в средата на едно от най-богатите в исторически план места в България.

А в случай, че обичате да се разхождате навън, знайте, че ще се сблъскате с разходки сред природата, посещения на центъра на града, конна езда, откриване на древната история на България, проучване на пещери и наслада от топлото местно гостоприемство.

Така че, ако последният сезон на годината е идеалното време за малко празнично забавление, пишете ни или посетете нашия уебсайт за да научете всичко за нашите невероятни и изключително достъпни пакети тук

​Весели празници!​

Сподели ни:

Безплатно ранно настаняване

По-висока категория стая

Домашни любимци по желание - 20.00 лв

За резервация през сайта получавате

Бонус при резервация